Home » Klantenservice
Klantenservice

Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch of per e-mail bereikbaar. We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur. U kunt hier terecht met vragen over het product, voor hulp bij installatie of technische problemen met headsets of voor een eerlijk advies.

 

Telefoon: 0320-744 037

E-mail: [email protected]

 

Verzendkosten

De kosten voor het verzenden bedragen € 6,95 bij bestellingen onder de € 100,-. Bij besteding vanaf € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.;

 

Levertijd

Voor de meeste artikelen geldt: op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

 

Garantie

De garantie verschilt per product. Over het algemeen heeft u op een headset twee jaar garantie. Op een enkele headset zelfs drie jaar. Garantie geldt overigens alleen voor technische mankementen aan het product: u heeft geen garantie bij mollest (beschadigingen ontstaan door verkeerd gebruik, laten vallen e.d., uitgesloten van garantie.


Defecten

Wanneer u en defecte headset heeft die nog binnen de garantie valt, dan kunt u deze aan ons retourneren. U kunt daarvoor een formulier downloaden maar u kunt ook uw eigen document hiervoor gebruiken. Zorg er dan wel voor dat uw gegevens worden meegestuurd met de goederen, zodat we weten dat de producten van u afkomstig zijn.


Verzending

Onze producten worden verstuurd via koerier. Een enkele keer gaat het per brievenpost, wanneer het een kleine bestelling betreft.

 

Betaalmethoden

Bij NoviTell kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 

-          Ideal

-          Vooruitbetalen

-          Kopen op rekening

 

Prijzen

Alle getoonde prijzen op NoviTell.nl zijn exclusief BTW