Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Disclaimer


   Deze website (www.novitell.nl) wordt beheerd door NoviTell B.V. (hierna te noemen "NoviTell").

   De volgende voorwaarden zijn van toepassing. Door deze website te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.


   Gebruik van deze website


   De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico.

    

   Ondanks het feit dat NoviTell zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan NoviTell niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

    

   NoviTell beheert en onderhoudt deze website vanuit Nederland en staat er daarom niet voor in dat de geboden informatie geschikt is voor gebruik vanuit of in andere landen. NoviTell kan evenmin garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

    

   Gebruik van deze website dat het gebruik van andere bezoekers stoort, het functioneren van deze website in gevaar kan brengen of de geboden informatie of onderliggende software kan aantasten, is niet toegestaan.


   Informatie van derden, producten en diensten


   Op de website wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie, producten en diensten verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door NoviTell niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. NoviTell wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand. Wanneer u zonder verificatie of nader advies gebruik maakt van de geboden informatie en diensten verstrekt door derden, doet u dit voor eigen rekening en risico.


   Intellectuele eigendomsrechten


   NoviTell, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) met betrekking tot op de website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logos). Behalve het downloaden en printen van de geboden informatie voor eigen persoonlijk gebruik, is het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van NoviTell, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken.


   Online communicatie


   Berichten die u stuurt per e-mail kunnen onderschept worden of op andere wijze gemanipuleerd worden. NoviTell adviseert u om geen geheime of anderszins gevoelige informatie per e-mail aan derden te sturen. Indien u er voor kiest om berichten aan derden per e-mail te sturen, accepteert u het risico dat deze berichten onderschept of anderszins gemanipuleerd kunnen worden door een derde.


   Vrijwaren


   U zult NoviTell en haar werknemers beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
   ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen